Jó szívvel ajánlom a gazdapiac.com oldalt mindenkinek!

Ídézem a bemutatkozásukat:

 

"Az oldal célja röviden és tömören: szeretné összehozni a termelőt a vásárlóval mert így mindenki jól jár. A termelő el tudja adni az áruját, és a vevő lényegesen olcsóbban jut hozzá jó minőségű áruhoz.

 

Kedves Látogató / Termelő!

 

Kérem, engedje meg, hogy egy személyes tapasztalattal indítsak, amely nagyban motiválta ennek az oldalnak létrehozását. Akkoriban egy olyan cégnél dolgoztam, amely több más céggel volt közös telephelyen. Nagy forgalom, ki-be járkálás. Egy napon megállt egy kisteherautó a főépület előtt, tele zöldpaprikával. Jó kinézetű, raschelzsákokba csomagolt paprika volt. A fiatalember kiszállt belőle, odaszólt nekünk: tessék, itt a paprika, vigyék ingyen, mert NEM TUDOM ELADNI. Látszott, hogy legszívesebben elsírná magát. Természetesen adtunk neki valamennyi pénzt, de az eset mindannyiunkban mély nyomot hagyott. Hát hol élünk, hogy ilyesmi előfordulhat??

Ha ott és akkor lett volna egy ilyen weboldal, ahol a fiatalember közzétehette volna, hogy jönni fog az árujával, biztosan összegyűlt volna annyi ember, hogy mindet el tudta volna adni. Ugyan néhány év késéssel, de pótolom a hiányt.

 

Ha Ön termelő, adjon fel itt ingyenes hirdetést. Kezdetben inkább úgy, hogy más forrásokból is gondoskodik a vevőkről, például piacon árul. Az oldal használata hozni fog néhány plusz vevőt. Az az álmom, hogy látogassák annyian, hogy Ön mindent eladhasson.

 

Ha Ön érdeklődő, kérem, látogasson vissza gyakran. Figyelje a hirdetéseket, kommentálja őket, és vegye fel a kapcsolatot a termelőkkel. Az oldal minderre lehetőséget ad. Csak így támaszthatjuk fel a magyar mezőgazdaságot.

 

Üdvözlettel,

Bohus Gábor

Az oldal kitalálója, programozója és üzemeltetője"

Szerző: idegen babérok  2009.09.17. 17:53 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://idegenbaberok.blog.hu/api/trackback/id/tr241388845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása