szintén feminás cikk, szintén nem másolható, de fontos infókat tartalmaz:

http://www.femina.hu/otthon/legnagyobb_tevhitek_garancia

Szerző: idegen babérok  2009.11.10. 11:52 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://idegenbaberok.blog.hu/api/trackback/id/tr821515096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idegen babérok 2009.11.10. 11:55:09

én biza a cipők számláit is elteszem és ráírom, hogy mennyi garancia van rá (meg kell kérdezni vásárláskor, mert változó), és azt is ráírom, hogy kinek milyen cipője, mert így könnyebb megtalálni (pl fiam barna bakkancsa). Volt olyan nyár, hogy 3x kellett cserélnem a szandált. Mindig újat venni drága lett volna.
Ne zavarjon senkit, hogy az eladók lenézően kezelnek, ha visszaviszed. Nem nekem égő ez, hanem nekik: hogy lehet ilyen vacakokat árulni??

Josef Lewis · https://progresivefunding.wordpress.com 2018.04.25. 17:03:32

Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Szöveg / hívás: +1 (603) 786-7565 köszönetet mond

..
süti beállítások módosítása