Origo: http://www.noilapozo.hu/20091118/ingyen-juthatunk-uj-ruhakhoz-ha-a-baratnoinkkel-cserelunk-hazi-borze-kereteben

A pénzügyi válság miatt valószínűleg sokan visszafogták már magukat ruhavásárlás ügyében. Most viszont ajánlunk egy nagyszerű programot, ami kiváló alkalom a ruhaszerzésre, és szórakozásnak sem utolsó.

A barátnős összejövetelek már önmagukban is nagyszerűek tudnak lenni, de van néhány ötletünk, amelyekkel emlékezetesebbé tehetjük a csajos estéket. A recept meglehetősen egyszerű: minden szereplő gyűjtse össze megunt, de még hordható ruháit, cipőit, kiegészítőit, és dobja be a nagy közösbe. Az este főszereplője a bor és a rágcsálnivaló mellett ezúttal a hatalmas ruhahalom lesz, amelyből mindenki kedvére válogathat. Egyetlen szigorú játékszabály van csupán: mindenkinek kell hoznia valamit.



Nem a levegőbe beszélünk, ezt a játékot mi már hosszú ideje űzzük a barátnőkkel, és nemcsak az új ruhák miatt, hanem a próbálgatás közbeni jó hangulat miatt is nehéz megunni. A talonba tett cuccok helyére újak kerülnek a szekrénybe, így garantáltan meglesz az a finom és bizsergető "új ruha"-érzés, ami minden vásárlás után édes megelégedéssel tölti el a bensőnket, ezúttal azonban senki sem csaphat a kezünkre, hiszen egy fillért sem költöttünk. Egyszóval ruhabörzére fel!

Szerző: idegen babérok  2009.11.18. 10:01 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://idegenbaberok.blog.hu/api/trackback/id/tr411533757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása