Női lapozó: http://www.noilapozo.hu/20091012/megnyilt-budapest-elso-zold-terkepe-elerheto-a-tudatos-vasarlok-egyesulete-jovoltabol

A Tudatos Vásárlók Egyesülete jóvoltából október 1-jétől már nem kell az interneten hosszasan keresgetni ahhoz, hogy rátalálj a hozzád legközelebb eső zöld területre vagy egy egészséges termékeket áruló üzletre. Megnyílt Budapest első zöld térképe!

Annak ellenére, hogy a szakemberek a legkülönfélébb módszerekkel igyekeznek rábírni minket a környezettudatos és egészséges életmódra, néha egészen elveszettnek érezhetjük magunkat a sok tanács között. A Tudatos Vásárlók Egyesülete azonban egy valóban használható és mindenki által elérhető, sőt fejleszthető megoldással állt elő, amikor útnak indította a főváros első zöld térképét, amit reményeink szerint nemsokára a vidéki területekre is kiterjesztenek.



A térképen a kiindulási pontunkat megadva egy kattintással megtudhatjuk, hogy hol van a közelünkben biciklijavító, tanösvény, állatmenhely, használt cikk kereskedés, vagy esetleg friss, egészséges termelői élelmiszert árusító piac. A folyamatos fejlődés érdekében a különösen lelkes zöldek a gyors regisztrációt követően bejelölhetnek újabb helyeket, amelyeket a tapasztalattal rendelkező/kritikus felhasználók véleményezhetnek, de végső soron ki is szavazhatnak.

Szerző: idegen babérok  2009.10.12. 11:27 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://idegenbaberok.blog.hu/api/trackback/id/tr151444422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása